به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، امروزه همه کارخانهها، شرکتها، مغازهها، ویلاها و مناطق مسکونی برای امنیت بیشتر به دوربین مداربسته احتیاج دارند. یکی از مزایای مهمی که نصب دوربین مداربسته دارد باعث جلوگیری از سرقت، احساس امنیت و پیشگیری از وقوع جرم میشود علاوه بر این مسائل از دوربین مداربسته برای مانیتور کردن خطوط تولید و کارخانههای بزرگ استفاده میشود که خود باعث راحتی و مدیریت هر چه راحتر میشود.
حال سوال مهم اینجاست که برندهای معتبر دوربینهای مداربسته چیست و چه قابلیتهایی دارند؟
اول از همه به بررسی انواع دوربین مداربسته بپردازیم که برای چه نوع محیطهای استفاده میشود. دوربینهای مداربسته از لحاظ دسته بندی کلی به دو نوع زیر تقسیم میشود:
* دوربین مداربسته تحت شبکه
* دوربین مداربسته آنالوگ
هر کدام از این دسته بندی ها مدلهای مخصوص فضای داخلی و خارجی دارند که بسته به محیط مورد استفاده، باید آن را انتخاب کنیم. دوربینهای مداربسته کلاسیک عموماً با استفاده از یک محیط آنالوگ، راه اندازی میشوند. اساساً این دوربینها باید به یک ضبط کننده دیجیتال ویدیو (DVR) وصل شوند تا بتوان ویدیوهای آنها را پردازش و ذخیره کرد.
از سوی دیگر، دوربینهای تحت شبکه IP ویدیوهای خود را به صورت بی سیم به یک ضبط کننده ویدیوی تحت شبکه (NVR) ارسال میکند. تفاوت اصلی میان دوربینهای آنالوگ و تحت شبکه در این است که چگونه تصاویر تولیدی را پردازش میکنند.
در دوربینهای آنالوگ، DVR مسئول پردازش ویدیوها میباشد در حالی که در دوربینهای تحت شبکه، تصاویر در خود دوربین پردازش شده و سپس به دلیل محدودیت فضای ذخیره، در یک NVR ذخیره میشود.
عامل مهمی که باید در نظر گرفته شود این است که دوربینهای تحت شبکه تصاویر شفافتر و با کیفیت تری تولید میکنند. در واقع، حتی بی کیفیت ترین و ضعیفترین دوربینهای تحت شبکه، رکوردهای با کیفیت تری از دوربینهای HD تولید میکنند. البته همه ساختمانها برای نصب دوربین تحت شبکه مناسب نیست چون یا خیلی وسیع هستند یا دارای اشیائی هستند که در سیگنالهای دوربین مداخله کرده یا آن را مسدود میکند.